Vásárlás menete

-
Vásárlás menete

Profilom

Áruházunkban a vásárláshoz regisztráció nem szükséges de ha regisztrál ,hírlevelünkből tájékozódhat akcióinkról, új termékeinkről, valamint az első vásárlás alkalmából egy csomag tavaszi savanyúságot kap ajándékba !

Kiszerelések

Termékeinket darabra, kilóra és dekagrammra tudja megvásárolni ! Megrendelés után mi előkészítjük a termékeket majd számlát készítünk. Szállítás előtt minden esetben kapcsolatot teremtünk önnel egyeztetés céljából!
Mivel termékeink többsége kilogrammra vagy dekagrammra vásárolhatók meg ezért a megrendelés és a számla végösszege között különbség lehetséges ! Ezért van szükség az egyeztetésre ,hogy tájékoztassuk vevőinket a végösszegről !

Vásárlás

A termékek megnevezése után zárójelben láthatja ,milyen egységekben vásárolható meg az árucikk ( db, kg, dkg ).

Szállítási területek

Budapest, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, Érd, Törökbálint, Maglód, Pécel, Kistarcsa, Dunakeszi, Fót, Buda. Természetesen más településekre is szállítunk de ehhez telefonos egyeztetésre is szükség van! Ingyenes a kiszállítás a 10 ezer forintot meghaladó rendelések esetén! 3-10 ezer forint értékű rendelések esetén 1990.- forint szállítási díjat számítunk fel!