Rólunk

Cégünkről

A KŐ-TI HÚS Kft. 2013-ban kezdte meg működését Budapesten, majd 2015-ben Szigetszentmiklósra költözött egy nagyobb, modernebb üzembe, hogy jobban, gyorsabban tudjuk kiszolgálni a régi és új partnereinket. Vállalkozásunk mára már kinőtte magát és több száz elégedett partnert tudhat maga mögött jelenleg is. Az elmúlt 8 évben több mint 100.000 rendelést teljesítettünk. Cégünk alapításától kezdve meghatározott értékekhez tartja magát az élelmiszerbiztonság, élelmiszerhigiénia, környezettudatosság és elhivatottság tekintetében. Fontos számunkra az elégedett partner, legyen szó akár 5 csillagos szállodáról vagy magánszemélyről, mi mindig törekszünk a 100%-os elégedettségre, mindenkinek azt adjuk amit mi is haza vinnénk, valamint az első vásárlás alkalmából egy csomag tavaszi savanyúságot kap ajándékba!

Saját sofőrökkel és HACCP minősítésű, a cégünk tulajdonában lévő tehergépkocsikkal dolgozunk, így tudjuk kontrollálni az időkapus rendeléseket, és nyomon tudjuk követni a szállítást az üzemből az Ön konyhájáig. Szigetszentmiklósi telephelyünk minden egészségügyi engedéllyel rendelkezik, ami a működéshez szükséges, az ellenőrzéseken soha nem volt probléma a tisztasággal vagy romlott minőségű áruval. Cégünk családi alapokon fekszik, jelenleg egy testvérpár, Kőhalmi István és Kőhalmi Krisztián tulajdonában van.

Önmagunkkal és alvállalkozó partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelményeink a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés. Kollégáink tapasztalt, jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek. Beszállítóink 98%-a kizárólag magyar belföldi húst szállít frissen minden nap.

Tevékenység

Cégünk, széleskörű választékot biztosít sertés, baromfi, pulyka, felvágottak és füstölt húskészítmények tekintetében is. A megrendelt húsokat igény szerint csomagoljuk, daraboljuk, méretre vagy súlyra.

Előnyeink

Rugalmasak és vevő orientáltak vagyunk, számunkra mindig a Vevő az első.
A fent említett húsokat igény szerint dolgozzuk fel, legyen szó 2×2 cm-es vagy 1×1 cm-es kockáról, csíkról vagy akár dekára szeletelésről (pl.: csirke mellfilé 0,12 nyitott szelet), esetleg darálásról. Kiszerelésben tudunk súlyra vagy darabra vákuumozni. Hétfőtől-szombatig szállítunk és veszünk fel rendelést. Rendelés leadás lehetséges telefonon, e-mailben, sms-ben, vagy akár Viberen. A következő fizetési lehetőségek közül lehet választani: készpénzes fizetés, utalás (megbeszéltek szerint), helyszínen bankkártyás fizetés ( MasterCard, Visa, OTP és K&H szépkártya)

Megrendelői kör

Eddigi partnereink között található számos közintézmény, kereskedelmi és vendéglátó egység, ipari konyhák, kifőzdék illetve magánszemélyek. Emellett a saját tulajdonban lévő üzletünket is ellátjuk friss húsokkal és húskészítményekkel.

Boltunk

2310. Szigetszentmiklós Petőfi Sándor utca 36.

Telefonszám

0624-443-371
+3620 921 3646
+3630 712 6569

Email cím

kotihuskft@gmail.com